Ozemljitev (zemljenje) zunaj

Najpreprostejši način kako biti prizemljen vam je na voljo vsak dan. Le stopite ven in se sprehodite bosi po vaši zelenici, položite roke in noge na zemljo ali se preprosto uležite na tla, potopite v jezero ali zaplavajte v morju.

Problem, nastane ko moramo odditi v mesto, po nakupih ali preprosto kamorkoli kjer potrebujemo čevlje. Ljudje v moderni dobi smo namreč na vsakem koraku odrezani od električnega Zemeljskega polja, saj že tisočletja ne hodimo bosi in ne spimo na tleh.

Namesto tega smo se še bolj oddaljili od Zemlje z nošenjem čevljev s plastičnim in gumijastim podplatom

Ljudje si dandanes ne znamo predstavljati, da bi odšli v mesto brez čevljev. Bodimo odkriti, še do vaške trgovine ne gremo peš! Ravno zato smo tako odzemljeni, odtrgani od zdravilne energije matere Zemlje.

Vendar si moramo priznati, da ni prijetno hoditi po betonskih tleh bos, sploh če so polna umazanije, pesticidov in drugih strupenih snovi ter stekla.

Prav tako so le redki tako pogumni, da bi hodili bosi v času zime. Verjetno nas niti zdravilne energije matere Zemlje ne bodo prepričale, da bi v takšnih razmerah hodili bosi.

Res je, najboljše je preprosto sezuti čevlje ter se sprehoditi po sveži travici.

Vendar ne obupajte, tudi ko morate obuti čevlje ste lahko povezani z Zemljo. Le obujte ozemljitvene čevlje! ;)

Celotno spomladansko/poletno kolekcijo ženskih ozemljenih čeveljcev najdete tukaj»

Celotno spomladansko/poletno kolekcijo moških ozemljenih čevljev najdete tukaj»

 


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »