Naročila in dostava

Naročila

Naročila sprejemamo na elektronski naslov: info@ozemljitev.si

Poštnina

Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa in je prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. Znesek dostave je 3.90 EUR.

Način plačila

Vsako naročilo se potrdi s plačilom predračuna. Plačilo ob dostavi ali odplačevanje po obrokih ni možno.

Dobavni roki

Izdelke boste prejeli v roku meseca dni po prejetem plačilu predračuna. 

Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite info@ozemljitev.si  in za vas se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.

Če potrebujete artikel nujno do določenega datuma vam svetujemo, da naročilo oddate dovolj zgodaj, v komentar pa dopišete, da gre za nujno dostavo, saj vas tako ob morebitnih zapletih lahko takoj kontaktiramo.

Pogoji vračila in reklamacije

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, ter najkasneje v 30-ih dneh po oddaji tega obvestila vrne blago. Kupcu ni potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 30 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe. Blago mora biti v orginalni embalaži, nepoškodovano in neuporabljeno.

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete preko pošte.
Stroške vračila krije potrošnik. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.

Prodajalec se zavezuje, da bo vso kupnino (vključno z stroškom dostave izdelka DO kupca) vrnil takoj, najkasneje v roku 15 dneh. Če prodajalec zamudi z vračilom plačila, mora kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu. Kupnino vam  vrnemo direktno na vaš TRR.


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »