Ozemljitev (zemljenje) za športnike

Predvsem vrhunski športniki potrebujejo izredno dober in krepčilen spanec, da si povrnejo moči in regenerirajo telo po hudih fizičnih naporih. In prav to naredi ozemljitev (zemljenje). Pomaga jim, da se spočijejo, naberejo novih moči. In ne samo to, pospešuje namreč tudi celjenje poškodovanega tkiva ter drugih poškodb.

Tekmovalci Tour de France se od svojih ozemljitvenih regeneracijskih vreč ne bi ločili.

Pravijo, da ozemljitev pomaga pri tem da;

  • Si bolj spočit, imaš boljše spanje
  • Poškodovanega tkivo se hitreje celi
  • Si popolnoma tako fizično kot psihično regeneriran
  • Imaš več energije
  • Takojšnje lajšanje kronične bolečine

Ozemljitvena regeneracijska vreča

Posebej za športnike je bila razvita tudi ozemljitvena regeneracijska vreča, ki nudi največji izkoristek ozemljitve (zemljenja), saj posameznika preprosto ovije okrog in okrog. Popolnoma isto, kakor da bi vas zakopali do vratu v zemljo, tako kot še danes delajo v nekaterih plemenih, ko nekdo zboli. Zakopljejo ga v zemljo in ga tam pustijo čez noč, lahko tudi dva dni. Saj verjamejo, da bo jih mati Zemlja očistila in popila zle duhove. In veste kaj? Točno to se tudi zgodi, vendar malo drugače. Gre le za to, da nas Zemlja s svojim električnim poljem pozdravi tako, da uravnovesi električni naboj našega telesa.

Regeneracijsko vrečo so oblikovali posebej za TOUR de France 2003 in jo od takrat naprej redno uporabljajo na vseh tekmah. Prav tako jo uporabljajo drugi vrhunski športniki v disciplinah kakor je nogomet, boks, košarka, hokej, atletika, veslanje...

Regeneracijsko ozemljitveno vrečo najdete tukaj»

Ozemljitveni obliži

Med športniki pa so zelo popularni tudi ozemljitveni obliži, ki delujejo direktno na prizadet del, lajšajo kronično bolečino v najkrajšem možnem času. Športniki le nalepijo obliž tja kjer jih boli, ga ozemljijo in počakajo. Rezultati so neverjetni.

Ozemljitvene obliže najdete tukaj»


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »