Znanstvene raziskave

Eksperiment s krvjo

Eden izmed najbolj vidnih učinkov Ozemljitve (zemljenja) je viden na krvi.

Na slikah lahko vidimo krvne celice pod mikroskopom, ki so jih odvzeli trem posameznikom pred in po 40 minutni Ozemljitvi (zemljenju).

Leva slika predstavlja kri pred ozemljitvijo (zemljenjem), desna po ozemljitvi (zemljenju). Sliki nam pokažeta drastično spremembo krvnih celic. Celice po ozemljitvi (zemljenju) so enakomerno razporejene in uravnotežene ter predvsem proste, zaradi česar je kri redkejša. Čeprav vsi poznamo pregovor kri je gostejša od vode, to velja le v primeru družinske povezanosti. V medicini in v zdravstvenem pogledu pa je boljša kri, redkejša kri, saj imajo ljudje z redkejšo krvjo boljši prekrvivitveni sistem, zmanjšano možnost za nastanek krvnih strdkom, kapi ali srčnega infarkta.

V bistvu so pri eksperimentu sodelovali štirje ljudje, vendar je imel Clint Ober že pred 40 minutno ozemljitvijo (zemljenjem) popolno kri, s prostimi krvnimi celicami, brez kopičenja. Sprva je bilo to presenečenje, vendar so se kmal spomnili, da se Clint Ober ozemljuje že vrsto let, dan in noč, zato ni nič čudnega da ima toliko bolj zdravo kri.

 

Eksperiment z rožami

Tri identične prevodne kovinske posode smo postavili na prevodno ozemljitveno podlogo. Vsako smo napolnili s šopkom Indijskega jasmina. Vse tri šopke smo natrgali iz istega grma. Dodali smo jim enako količino vode.

Od leve proti desni; prvi šopek Indijskega jasmina je izoliran z plastično podlogo. Do njega ne pride niti malo zemljine energije in NI ozemljen. Drugi šopek smo postavili direktno na ozemljitveno podlogo. Tretji lonček je postavljen na ozemljitveni čevelj na ozemljitveni podlogi.

Vse šopke smo pustili 8 dni na normalni sončni svetlobi. Nismo jim dodajali niti vode. Jasno se vidijo pozitivni učinki ozemljitve, saj je najlepši šopek tisti, ki je stal na ozemljenih čevljih na že ozemljeni podlagi.

 

Pogovor s Clint Oberjem in Dr.Merkolo


Objavljene znanstvene raziskave

 

Ste željni še več informacij? Preberite knjigo Earthing.

Za še več informacij obiščite earthinginstitute.com

Vir: http://www.groundology.com/scientific-research


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »