Ozemljitev (zemljenje) za prevozna sredstva

Ko vozimo zelo daleč, naj bo to avto, avtobus ali tovornjak, nas dolge poti izmučijo. Veliko prometnih nesreč se zgodi ker vozniki prevoznih sredstev zaradi prevelike utrujenosti zaspijo in tako izgubijo nadzor nad vozilom.

Vožnje, predvsem na dolge proge, veliko ljudi utrudijo in jih fizično in psihično izčrpajo. Po dolgotrajni vožnji nam okočine ohromijo, pojavi se togost telesa, zmanjša se naša pozornost, pojavi se napetost v telesu in velikokrat bolečine v križu.

Posebej za takšne primere je Clint Ober razvil ozemljitveno podlogo za prevozna sredstva. Podlogo preprosto namestimo v avto na voznikov sedež.

Eksperiment, ki ga je vodil Clint Ober leta 1999 je pokazal, da so vozniki, ki so uporabljali ozemljitveno podlogo bili manj utrujeni, bolj pozorni, več kot 60% je celo trdilo, da se jim je izboljšal nočni vid.

Tukaj je nekaj izjav teh tovornjakarjev;

  • Bil sem bolj pozoren, občutil sem zmanjšanje bolečine v hrbtu in manj togosti po dolgotrajni vožni. R.M.
  • Moje celotno telo je bilo bolj sproščeno. H.S.
  • Zmanjšala se je bolečina, ki jo vsakodnevno čutim v nogi in hrbtu. R.D.
  • Zmanjšanost utrujenosti. D.C.

Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »