Ozemljitev (zemljenje) za hišne ljubljenčke

Ste se kdaj vprašali zakaj so živali, ki živijo zunaj veliko bolj zdravi, odporni kot živali, ki jih imamo v stanovanju? Pa naj gre za mačko, psa, zajčka ali katerokoli drugo žival.

Ste imeli priložnost kdaj vprašati veterinarja zakaj se psu, ki živi vso svoje življenje zunaj hitreje zacelijo rane, zakaj hitreje okreva po operaciji? Večinoma veterinarji odgovorijo, da imajo več stika z naravo, prejemajo več sončne energije in so bolj odporni zato, ker so navajeni na najrazličnejše razmere. Vendar ni samo to... Zunanji psi so povezani! Povezani z Zemljo, preprosto povedano; ozemljeni so ves čas.

Na drugi strani pa imamo živali, ki velik del svojega življenja prebijejo v stanovanju. Tako kakor vi so oddaljeni od narave in nimajo pristnega stika z Zemljo, zaradi česar so manj odporni in dojemljivi za različne bolezni.

Raziskave so pokazale, da so psi, ki so ozemljeni;

  • Imajo kvalitetnejši spanec
  • So veliko bolj igrivi
  • Imajo veliko energije
  • So bolj zdravi
  • Hitro okrevajo po operacijah
  • Hhitreje se jim celijo rane

Zato nudite svojemu psu stik z naravo in tlemi, kadarkoli le imate možnost. Če imate možnost, ga pustite na dvorišču medtem ko ste v službi... Ali pa zanj poskrbite tako, da ga ozemljite z ozemljitveno podlogo za hišne ljubljenčke.

Ozemljitveno podlogo za hišne ljubljenčke najdete tukaj»

 


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »