Ozemljitev (zemljenje) za otroke

Vsi želimo najboljše za svojega otroka in mu nudimo ljubezen,  najboljše igrače, najljubše video igre. Otroci so za nas najpomembnejši, vendar se velikokrat vprašamo, če jim res nudimo najboljše? Smo mogoče kaj spregledali?

Dandanes otroci veliko časa preživijo za računalniki, televizijo. Gugalnice in peskovniki pa samevajo. In tudi če jih le spravimo ven, da se igrajo na ulici velikokrat niso v stiku z naravo, sploh pa ne z pozitivnimi energijami Matere Zemlje, saj nosijo gumjaste čevlje, ki preprečujejo, da bi električni naboj energije Zemlje stekel skozi njihovo telo in ga uravnovesil.

Zato je veliko današnjih otrok hiperaktivnih, nedružabnih, bolehnih in imajo slab imunski sistem...Zato ozemljite svojega otroka in ga obdajte z energijo narave.

Kako ozemljiti vašega malčka?

Skoraj tretjino svojega življenja vaš malček preživi v postelji. Spanje je čas, ko se njegovo telo umiri ter posveti obnovi fizičnih in psihičnih sposobnosti. Telo se čez noč obnavlja in nabira novih moči za naslednji dan. Zato je za malčka ključen dober globok spanec, ki traja vsaj 7 do 9 ur dnevno. Če ne spi dovolj in dovolj dobro bo njegovo telo manj odporno, kar lahko vodi do padca imunskega sistema.

Zato je najboljši način, da svojega malčka ozemljite med spanjem in mu s tem zagotovite globok spanec ter regeneracijo njegovega telesa in duha.

Ozemljitvene rjuhe in blazine najdete tukaj»

Ozemljite pa lahko svojega otroka tudi med časom, ki ga preživi na računalniku, To storite preprosto tako, da navadvo podlago za miško zamenjate z ozemljitveno podlogo za miško.

Najdete jo tukaj»

Avtizem pri otrocih in ozemljitev

Zgodba Ron Patruccini, mamice 14-letne Rossanne z avtizmom;

Moja hči Rossanne ima avtizem, stara je 14 let. Kot starš otroka z avtizmom poskusiš vse, le da bi pomagalo tvojemu otoku. Ko sem slišala za ozemljitev in njene učinke na avtizem, sem jo takoj želela preizkusiti. Rossanne in sebi sem kupila ozemljitvene rjuhe.

Rossane spi na ozemljitveni odeji že od leta 2007. Po dobrem mesecu ozemljitve se je pomirila, bila je bolj mirna, zaupljiva. Njen govor je postajal bolj razumljiv. Samo to me je povsem navdušilo in mi odvalilo skalo s srca. Moj otrok je mirnejši in bolje ga razumem. Nemirnost je počasi izginjala, z nemirnostjo pa tudi stres. Z izginjanjem teh dveh faktorjev pa se je sočasno začel kazati tudi napredek. Bolje je spala, lažje je vsajala, ni bilo več tako drastičnih nihanj razpoloženja, začela je bolj aktivno sodelovati v šoli.

Vsakdo, ki ima otroka z avtizmom ve, da to ni šprint temveč maraton. Ampak to kar sva doživeli z Rossanne je zame čudež. In iz vsega srca želim ta čudež vsem otrokom z avtizmom, zato sem delila to  zgodbo. Ozemljitev nama je dala upanje in svetlejšo prihodnost, upam, da bo tudi vam.


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »