Ozemljitev (zemljenje) v prostoru

Če se želimo ozemljiti znotraj našega doma ali delovnega mesta imamo na voljo več možnosti.

Lahko se ozemljimo preko kovinske palice, ki jo zapičimo v zemljo ter povežemo želeno stvar v stanovanju npr. kovinsko posteljo, z njo. Ta postopek je težje izvedljiv če živimo v stanovanju… V stanovanjih se lahko poslužimo tudi vtičnic, le da pazimo, da želeno stvar priklopimo na ozemljitev, ne na električen tok! ;)

Vendar moram pred tem preveriti ali so naše vtičnice res ozemljene. Pripomoček lahko nabavite tukaj»

Ozemljitvene rjuhe, blazine, odeje, podloge, obliži

Na izbiro imamo tudi mnogo že narejenih produktov, ki so narejeni z namenom, da nas ozemljijo. Tako danes obstajajo že ozemljitvene rjuhe, podloge, blazine, odeje… Naša naloga je le, da jih ozemljimo preko vtičnice in jih postavimo na željeno mesto.

Tako se preprosto povežemo z energijskim poljem matere Zemlje in okrevanje se začne!

Ozemljitevene rjuhe in blazine

Skoraj tretjino svojega življenja preživimo v postelji. Spanje je tudi čas, ko se naše telo umiri ter posveti obnovi naših fizičnih in psihičnih sposobnosti. Telo se čez noč obnavlja in nabira novih moči za naslednji dan. Zato je za človeka ključen dober globok spanec, ki traja vsaj 6 do 8 ur dnevno. Če ne spimo dovolj in dovolj dobro bo naše telo manj odporno in zaradi tega se bomo težje prebili skozi dan.  To lahko vodi do neudobja, povečanega stresa ter padca imunskega sistema.

Ti simptomi, kakor tudi  nespečnost so verzibilni.  Iz svojega življenja jih lahko preženemo s preprostim dejanjem, s tem da se ozemljimo dovolj časa na dan. Zato je idealno, da se ozemljimo kar med spanjem, saj bomo tako ozemljeni kar 8 ur na noč.

Najlažje se je ponoči ozemljiti s ozemljitvenimi rjuhami, ki jih kakor navadne rjuhe napnemo čez žimnico in jih ozemljimo tako, da jih priklopimo v vtičnico. Seveda pa moramo najprej preveriti in se pozanimati ali so naše vtičnine ozemljene. V večini hiš so. Pralne so na temperaturi 40 stopinj. Narejene so iz naravnega ekološko pridelanega bombaža ter prepletene s prevodno srebrno nitjo.

Na enak način do narejene tudi blazine, ki so čudovite za spanje ali dekoracijo tudi v dnevnih sobah.

Različne velikosti ozemljitvenih rjuh in blazine najdete tukaj»

Ozemljitvene podloge

Ljudje mnogo časa preživimo  za računalnikom ali preprosto za delovno mizo, daleč od naše matere Zemlje, predvsem otroci, ki preživijo ure in ure za računalnikom namesto, da bi se igrali zunaj.  Če se želimo ozemljiti med delovnim časom oziroma med delom za računalnikom to najlažje storimo z ozemljitveno podlogo za miško ali univezalno podlogo, ki jo postavimo pod noge.

Tako boste vi in vaši otroci ozemljeni kljub temu da boste dan preživeli za računalnikom. ;) Prejeli boste vse zdravilne energije naše čudovite matere Zemlje.

Vendar ne pozabite odditi tudi kaj v naravo, na svež zrak! ;)

Ozemljitvene podloge za delo pred računalnikov, na mizi najdete tukaj»

Ozemljitvene podloge pa so idealne tudi za za vaše ljubljenčke. Predvsem za tiste, ki večino svojega dneva preživijo v stanovanju. Tako so kakor vi oddaljeni od narave in nimajo pristnega stika z Zemljo, zaradi česar so manj odporni in dojemljivi za različne bolezni.

Ozemljitvene podloge za vaše ljubljenčke najdete tukaj»

Ozemljitveni obliži

Ozemljitveni obliži se uporabljajo za lajšanje akutnih bolečin. Preprosto namestimo jih na predel, ki je vnet in boleč, obliž ozemljimo in po pol ure uporabe obliži občutimo blago popuščanje bolečine. Ozemljitev namreč deluje tako, da uravnovesi telo ter zmanjša vnetja, s tem pa se zmanjšajo tudi bolečine.

V raziskavah z ozemljitvenimi obliži je sodelovalo veliko ljudi, ki so iskali nekaj kar bi jim zmanjšalo grozne bolečine v točno določenih predelih; roki, rami, hrbtu...  Po končanih raziskavah so jih zaradi hitrega lajšanja bolečin pacienti poimenovali kar magični obliži. :)

Ozemljitvene obliže za lajšanje kroničnih bolečin najdete tukaj»


Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznani za preprečevanje bolezni... Preberi več »